Vacatures

Innova Connect is een adviesbureau dat voedselketens verduurzaamt door een brug
te slaan tussen wetenschap en bedrijfsleven.

Onze klanten zijn zowel kennisinstellingen als bedrijven. Wij helpen hen met strategisch advies, het ontwikkelen van partnerships voor onderzoeksprogramma’s waarin bedrijven en kennisinstellingen samenwerken, en project- en programmamanagement. Wij hebben in ons (kleine) team ruimte voor een:

Stagiair

Als stagiair ga je ons onder meer ondersteunen bij het verkennen van kansen voor Innova Connect m.b.t. duurzaamheidsadviezen voor bedrijven, met oog voor het maatschappelijk debat en relevante Europese wetgeving op dit vlak. Hoe kan Innova Connect duurzaamheidstrends benutten om bedrijven de weg te wijzen richting (op wetenschap en technologie gebaseerde) innovatie? Ontwikkel jij hiervoor een stappenplan, checklist of flowchart, waarmee we onze klanten kunnen adviseren?

Download gehele vacature